Boodschappen

1 de Beste Aardappelpartjes

600 g
1. 19
U

Omschrijving

Geschilde voorgebakken aardappelpartjes, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten :98% aardappel, 2% zonnebloemolie, dextrose.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 715
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 170
  • Vetten (g) , waarvan 4
   verzadigde vetzuren (g) 0.5
  • Koolhydraten (g) , waarvan 29.3
   suikers (g) 0.6
   Voedingsvezel (g) 2.5
  • Eiwitten (g) 2.9
  • Zout (g) 0.044

  Bereidingswijze

  Friteuse (175°C): bak de bevroren aardappelpartjes gedurende 4 tot 5 minuten. Koekenpan: verhit een beetje olie en bak de aardappelpartjes op een matig vuur gedurende 12-15 minuten tot ze goudgeel zijn Regelmatig omscheppen. Heteluchtoven (200°C) / elektrische oven (220°C): verdeel de aardappelpartjes gelijkmatig over een bakplaat met bakpapier in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de aardappelpartjes gedurende 15-18 minuten tot ze goudgeel zijn. Halverwege de baktijd omkeren. Airfryer (200°C): vul het mandje voor de helft met aardappelpartjes en verdeel ze gelijkmatig. Bak de aardappelpartjes gedurende 9-11 minuten tot ze goudgeel zijn. Halverwege de baktijd drie keer omschudden voor een mooi egaal resultaat.

  Afzender en adres

  Deatilresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.