Boodschappen

Hak Haricots verts extra fijn

340 g
3. 05
U

Omschrijving

Prinsessenbonen

Ingrediënten

Prinsessenbonen, water, zout

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per per 100g)

  • Energie Kilojoules (kJ) 79
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 19
  • Vetten (g) , waarvan 0.3
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1.4
   suikers (g) 1.1
   Voedingsvezel (g) 2.5
  • Eiwitten (g) 1.4
  • Zout (g) 0.34

  Bereidingswijze

  Lekker in een salade of als bijgerecht. Bij het uitscheppen een houten of plastic lepel gebruiken. Inhoud niet gebruiken wanneer het deksel bol staat. Snel klaar. Bij warm gebruik, alleen opwarmen; niet laten koken.

  Afzender en adres

  HAK B.V.
  Postbus 2 4283 ZG Giessen Holland

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.