Boodschappen

Boon Linzen in tomatensaus

380 g
2. 69
U

Omschrijving

Linzen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten

Ingrediënten: 80% tomatensaus ( 48,8% tomatenblokjes (tomaat, tomatensap), water, olijfolie, 4% tomatenpuree, ui, 1,6% knoflook, zeezout, 0,2% basilicum, zwarte peper), 20% linzen.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 497
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 119
  • Vetten (g) , waarvan 4.7
   verzadigde vetzuren (g) 0.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 11.8
   suikers (g) 2.6
   Voedingsvezel (g) 4.3
  • Eiwitten (g) 5.1
  • Zout (g) 0.76

  Gebruiksadvies

  Vouw de zijkant van de verpakking aan beide zijden aan de bovenkant omhoog. Knijp die naar mekaar toe. Scheur de bovenstrip langs de rand af. Open door de zijkant naar binnen te drukken. Hersluit door de zijkant aan beide zijden weer omlaag te vouwen. Kijk, ruik en proef na deze datum.

  Bereidingswijze

  Zo maak je het klaar: Warm het lekkerst! Opwarmen doe je in de saus en niet laten koken. Eet smakelijk.

  Afzender en adres

  Jamael Food Group
  Postbus 33 NL-6660 AA Elst

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.