Boodschappen

Bonen gezouten

500 g
1. 49
U

Omschrijving

gezouten bonen

Ingrediënten

Ingredienten: bonen, water en zout.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 79
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 19
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1.5
   suikers (g) 0.2
   Voedingsvezel (g) 4.1
  • Eiwitten (g) 0.8
  • Zout (g) 2.9

  Bereidingswijze

  Laat de bonen een nacht in water staan. Volgende dag water afgieten en gedurende +/- 20 minuten koken in ruim vers water. Water opnieuw afgieten en proeven of de bonen niet te zout zijn. Anders nogmaals afkoken. Bij stamppot aan de aardappels geen zout toevoegen.

  Afzender en adres

  G. Kramer & Zonen B.V.
  Voorburggracht 141, 1722 GC Zuid-Scharwoude, Holland.

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.