Boodschappen

1 de Beste Rode uien

1 kg
Je haalt voordelig een kilo rode uien van 1 de Beste in huis. Zo haal je deze uien voor de laagste prijs bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt. Rode uien zijn scherper dan witte uien en hebben een dunnere schil. De schil heeft een donkerrode, bijna paarse kleur waardoor ze erg kleurrijk door je gerecht zijn. Je eet de rode uien rauw, gekookt of gebakken. Wanneer je de uien op een koele, donkere en droge plek bewaart, blijven ze een paar weken goed.
1. 39
U

Omschrijving

Rode Uien

Ingrediënten

Ingrediënten :Rode ui.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 152
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 36
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 6.1
   suikers (g) 6.1
   Voedingsvezel (g) 2.5
  • Eiwitten (g) 1.2
  • Zout (g) 0.23

  Afzender en adres

  -
  Postbus 80, 4153 ZH Beesd

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.