Boodschappen

1 de Beste Bami nasi groente

400 g
Haal in één keer alle groeten in huis voor jouw zelfgemaakte nasi of bami. In de verpakking vind je witte kool, prei, wortel, bloemkool, selderij, rode peper en taugé. Zo heb je de basis voor je bami of nasi in huis. Je haalt voordelig al je boodschappen bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt.
1. 49
U

Omschrijving

Gesneden groentemix

Ingrediënten

Ingrediënten :36% taugé, 32% witte kool, prei, wortel, bloemkool, SELDERIJ, 2% rode peper.

Allergie informatie

 • Bevat Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 116
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 28
 • Vetten (g) , waarvan 0.108
  verzadigde vetzuren (g) 0.005
 • Koolhydraten (g) , waarvan 3.726
  suikers (g) 2.874
  Voedingsvezel (g) 2.242
 • Eiwitten (g) 1.826
 • Zout (g) 0.028

Gebruiksadvies

Gewassen en direct te gebruiken.

Bereidingswijze

roerbakken: 4-6 min.

Afzender en adres

Detailresult, Antwoordnummer 309
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.