Boodschappen

1 de Beste Andijvie fijn voordeel verpakking

500 g
Met de 1 de Beste andijvie voordeelverpakking haal je een grote hoeveelheid andijvie in huis. Deze grote verpakking is ideaal voor de hele familie of voor een aantal verschillende porties. De andijvie is al fijn gesneden. Hierdoor kan de andijvie direct de pan in. Je gebruikt deze groente zowel rauw als gekookt, voor in de klassieke stamppot, maar ook voor in een roerbak, quiche of salade. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent.
1. 95
U

Omschrijving

Fijngesneden andijvie

Ingrediënten

Ingrediënten :Andijvie Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 67
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 16
 • Vetten (g) , waarvan 0.3
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 1
  suikers (g) 1
  Voedingsvezel (g) 1.7
 • Eiwitten (g) 1.5
 • Zout (g) 0.073

Bereidingswijze

koken: 3-5 minuten.

Afzender en adres

Detailresult Groep N.V.
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.