Boodschappen

Fairtrade Mangoschijven op lichte siroop

425 g
2. 45
U

Omschrijving

Mangoschijven

Ingrediënten

Mango, water, rietsuiker, voedingszuur: citroenzuur (E330), Mango: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten. Fairtrade suiker: onder Fairtrade voorwaarden ingekocht volgens het mass balance principe. Totaal 99%. www.info.fairtrade.net/sourcing

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per per 100g)

  • Energie Kilojoules (kJ) 274
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 65
  • Vetten (g) , waarvan 0.1
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 15
   suikers (g) 15
  • Eiwitten (g) 0.5
  • Zout (g) 0

  Afzender en adres

  Fairtrade Original
  Postbus 115 4100 AC Culemborg

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.