Boodschappen

Fairtrade Jackfruit

550 g
2. 79
U

Omschrijving

Young Jackfruit

Ingrediënten

Ingrediënten: Jackfruit (50%), water, zout, voedingszuur: citroenzuur (E330)

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 71
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 17
  • Vetten (g) , waarvan 0.3
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.5
   suikers (g) 0.2
   Voedingsvezel (g) 4.3
  • Eiwitten (g) 1
  • Zout (g) 0.64

  Gebruiksadvies

  De Jackfruit afgieten en met koud water afspoelen. Net echt! In dit blik vind je stukjes jackfruit die ideaal zijn voor het maken van saté en wereldse stoofpotjes. If preferred, use can opener on opposite end. 1. Lift tab to rim. 2. Place thumb in center of lid and pull lid off carefully.

  Afzender en adres

  Fairtrade Original
  Postbus 115 4100 AC Culemborg

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.