Boodschappen
ACTIE

1 de Beste Grapefruits

4 Stuks
Wissel je dagelijkse portie fruit eens af met grapefruits. Een grapefruit is een kruising tussen een sinaasappel en een pompelmoes. Grapefruits zijn rood-roze gekleurd en hebben een bitterzoete smaak. Lekker om los te eten of door een salade of toetje te verwerken. Deze vitaminebom bevat voornamelijk Vitamine C en voedingsvezels. Je haalt deze kleurrijke citrusvruchten voor de laagste prijs bij Dirk.
1. 99
2.59
U
Geldig van
woensdag
28 februari t/m
dinsdag
5 maart 2024

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.