Boodschappen

1 de Beste Voorgekookte aardappelen kruimig

450 g
89
U

Omschrijving

Voorgekookte aardappelen kruimig

Ingrediënten

Ingrediënten :voorgekookte aardappelen

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 342
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 81
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0.05
  • Koolhydraten (g) , waarvan 16.5
   suikers (g) 0.3
   Voedingsvezel (g) 2.3
  • Eiwitten (g) 2.1
  • Zout (g) 0.021

  Bereidingswijze

  Magnetron: prik enkele gaatjes in de verpakking en verwarm de aardappelen circa 5 minuten bij 900 Watt. Pan: neem de aardappelen uit de verpakking en kook deze circa 12 minuten in een pan met water. Koekenpan: snijd de aardappelen in stukjes en bak deze in een koekenpan met wat boter of olie circa 5 minuten lang op hoog vuur goudgeel en vervolgens circa 5 minuten lang op laag vuur. Schep de aardappeltjes regelmatig om.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.