Boodschappen
Actie

1 de Beste Aardappelen vastkokend

1 kg
De vastkokende aardappelen van 1 de Beste houden hun vorm vast nadat je ze hebt gekookt. Handig voor in een aardappelsalade of als je ze in plakjes wilt bakken. Daarnaast gebruik je deze aardappelsoort ook goed in salades en in ovenschotels. Je haalt deze aardappelen voordelig bij jouw Dirk-supermarkt in de buurt. Tip! Bewaar de aardappelen in een keukenkastje. Zo lang het koel en donker is, zit je goed en blijven ze lang houdbaar.
1. 29
U

Omschrijving

Vastkokende aardappelen

Ingrediënten

Ingrediënten: aardappel.

Allergie informatie

    Voedingswaarden

    Voedingswaarden (per 100g)

    • Energie Kilojoules (kJ) 371
    • Energie Kilocalorieën (kcal) 88
    • Vetten (g) , waarvan 0
      verzadigde vetzuren (g) 0
    • Koolhydraten (g) , waarvan 19
      suikers (g) 1
      Voedingsvezel (g) 1.8
    • Eiwitten (g) 2
    • Zout (g) 0.005

    Bereidingswijze

    Koken: schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Laat ze in kokend water in circa 20 minuten gaar worden. Voeg een snufje zout toe als je het water opzet. Prik met een vork in de aardappel om te kijken of deze gaar is. Giet het water af en serveer. Variatietip: snijd de gekookte aardappel in partjes en voeg hem toe aan een salade met ingrediënten naar keuze. Bakken: kook de aardappelen (in de schil) gedurende 10 minuten. Giet het water af en laat de aardappelen afkoelen. Snijd ze in schijfjes of stukjes. Bak ze met olie of boter in 5-8 minuten goudgeel in een koekenpan. Oven (200°C): schil de aardappelen en snijd ze in partjes. Kook de aardappelen circa 10 minuten in kokend water voor. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met een scheut (olijf)olie. Voeg naar wens kruiden toe. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de aardappelen in circa 25-30 minuten gaar en goudgeel worden.

    Afzender en adres

    1 de Beste
    Antwoordnummer 309, 1940 VB, Beverwijk

    Disclaimer

    Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

    Voordeel voor iedereen

    Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.