(0)

Appel, stroop- en pannenkoek lunch

1 personen

Gemiddeld

15 minuten

Lunch

Ingrediënten

1 personen

Bereidingswijze

- Schud de pannenkoekenmix los in de fles en schenk er de melk bij. Sluit de fles en draai de dop stevig vast. Schud de fles 1 minuut krachtig heen en weer, tot de mix volledig in de melk is opgelost. Laat het beslag 2 tot 3 minuten rusten.

- Verwarm een koekenpan met 2 el olie. Schud de pannenkoekenmix nogmaals kort in de fles en schenk een portie beslag in de koekenpan. Bak de pannenkoek op matig vuur aan beide zijden goudbruin en gaar.

- Schil de bleekselderij en snijd in boogjes. Halveer de druiven, snijd de bieslook fijn en meng met de bleekselderij en druiven.

- Schenk 1 el olie, knijp er het sap uit de citroen bij en 1 el appelstroop in een afsluitbaar bakje voor dressing, breng op smaak met versgemalen peper en schud goed.

- Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis. Bestrijk de pannenkoek met de rest van de appelstroop, rol op en snijd in stukken van 3 cm.

- Vul de lunchbox met de rolletjes pannenkoek, de bleekselderij-salade, het bakje dressing apart, de plakjes geitenkaas met walnoten en de appelpartjes.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie967 kcal
  • Eiwit21 g
  • Koolhydraten64 g
  • Vet68 g
  • Waarvan verzadigd12 g