Nieuw bij Dirk! Sla nu je favoriete lijsten op, zodat je deze vaker kan gebruiken. Is er een product van de favoriete lijst in de aanbieding? Dan krijg je automatisch een melding.

(0)

Appel, stroop- en pannenkoek lunch

1 personen

Gemiddeld

15 minuten

Lunch

Ingrediënten

1 personen

Bereidingswijze

- Schud de pannenkoekenmix los in de fles en schenk er de melk bij. Sluit de fles en draai de dop stevig vast. Schud de fles 1 minuut krachtig heen en weer, tot de mix volledig in de melk is opgelost. Laat het beslag 2 tot 3 minuten rusten.

- Verwarm een koekenpan met 2 el olie. Schud de pannenkoekenmix nogmaals kort in de fles en schenk een portie beslag in de koekenpan. Bak de pannenkoek op matig vuur aan beide zijden goudbruin en gaar.

- Schil de bleekselderij en snijd in boogjes. Halveer de druiven, snijd de bieslook fijn en meng met de bleekselderij en druiven.

- Schenk 1 el olie, knijp er het sap uit de citroen bij en 1 el appelstroop in een afsluitbaar bakje voor dressing, breng op smaak met versgemalen peper en schud goed.

- Snijd de appel in kwarten en verwijder het klokhuis. Bestrijk de pannenkoek met de rest van de appelstroop, rol op en snijd in stukken van 3 cm.

- Vul de lunchbox met de rolletjes pannenkoek, de bleekselderij-salade, het bakje dressing apart, de plakjes geitenkaas met walnoten en de appelpartjes.

Aanvullende benodigdheden

Voedingswaarden (per portie)

  • Energie967 kcal
  • Eiwit21 g
  • Koolhydraten64 g
  • Vet68 g
  • Waarvan verzadigd12 g