Tankstations van Dirk supermarkten

Ben je op zoek naar de goedkoopste benzine en diesel in de regio? Kom dan langs bij een Dirk-tankstation! Bij onze tankstations kun je tanken voor de laagste prijs van de regio, waardoor je gemakkelijk kunt besparen op je brandstofkosten. Lees op deze pagina meer over de tankstations van Dirk.

Tankstation

Waar zitten de tankstations van Dirk?

Dirk heeft in totaal drie tankstations, ook wel benzinestations of pompstations genoemd. Deze tankstations zijn allemaal 24 uur per dag geopend, wat betekent dat je op elk moment van de dag langs kunt komen voor de goedkoopste benzine en diesel in de regio. Hoe fijn is dat? Alle drie de tankstations liggen direct naast een supermarkt van Dirk, zo kun je na het tanken gemakkelijk nog even boodschappen doen. De Dirk-tankstations bevinden zich op de volgende locaties: 

 

Het goedkoopste tankstation in de regio

Dirk heeft naast de goedkoopste supermarkten, ook de goedkoopste tankstations. Je kunt bij de tankstations terecht voor benzine en diesel voor de laagste literprijs. Zo kun jij goedkoop tanken en voordelig de weg op.

 

Wist je dat je bij alle Dirk-tankstations contactloos kunt betalen bij de pomp? Lekker handig en snel!

Goedkoop tanken banner
sliedrecht banner

Laagste benzine en diesel prijs

Bespaar op brandstofkosten door te tanken bij een Dirk-tankstation. Bij de tankstations van Dirk kun je terecht voor Euro95 of Euro95 XMILE en diesel of diesel XMILE voor de laagste literprijs. Of je nu in Katwijk, Goes of Sliedrecht bent, bij de tankstations naast de Dirk-supermarkten tank je altijd benzine en diesel voor de laagste prijs.

De eerste zelftank van Nederland

Digros was de eerste in Nederland die begon met zelftanken. Dit was in 1973 in Katwijk met de naam: Digrol. En natuurlijk was je bij Digrol veel goedkoper uit dan bij de landelijke pompen, het scheelde al gauw 10 cent per liter. Het tankstation was nog niet onbemand. Er zat een kassière in een kantoortje bij de pompen. Je gaf op voor hoeveel je wilde tanken. Vervolgens kreeg je een speciaal kaartje met daarop het bedrag waarvoor je ging tanken. Daarna reed je naar één van de benzinepompen, waar je zelf moest tanken. Dat was nieuw en wat ook nieuw was, is dat de klant eerst betaalt en daarna pas tankt. Zo bleef de auto niet bij de pomp staan als je moest afrekenen.

geschiedenis

Snacks voor onderweg

Bereid je goed voor op je volgende reis en haal lekkere producten voor onderweg. Bij Dirk vind je deze artikelen altijd voor de laagste prijzen, zodat je zorgeloos en voordelig op pad kunt gaan.