Volg ons op social media

Kan je Dirk volgen op social media? Ja, zeker! Dirk is actief op zes social media kanalen. Dirk is actief op Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, TikTok, en LinkedIn. Via deze kanalen delen we unieke content over aanbiedingen, het verhaal van Dirk, actualiteiten, recepten en nog veel meer! Op ieder kanaal wordt content geplaatst die aansluit bij de doelgroep op het kanaal. Zo wordt er op LinkedIn vooral zakelijks nieuws geplaatst en op Facebook en Instagram veel nieuws over nieuwe aanbiedingen en het verhaal van Dirk. Op YouTube worden professionele video’s geplaatst en op TikTok wordt content geplaatst die wordt gemaakt door medewerkers van Dirk. Volg Dirk op social en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwtjes, de beste aanbiedingen en de leukste content. Bekijk de social media kanalen hieronder: 

Afbeelding van Facebook

Facebook

Volg ons op Facebook

Volg Dirk op Facebook en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, de leukste nieuwtjes, het verhaal van Dirk en nog veel meer leuke content. 

 

 

 

 

 

Klik hier
Afbeelding van Instagram

Instagram

Volg ons op Instagram

Volg Dirk op Instagram en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, de leukste nieuwtjes, het verhaal van Dirk en nog veel meer leuke content. 

 

 

 

 

Klik hier
Afbeelding van TikTok

TikTok

Volg ons op TikTok

Volg Dirk op TikTok en bekijk de leukste content die gemaakt is door winkelmedewerkers zelf! Zo krijg je een leuk kijkje in de winkel.

 

 

 

Klik hier
Afbeelding van YouTube

YouTube

Abonneer op ons kanaal

Abonneer op het YouTube kanaal van Dirk en bekijk als eerste de nieuwste video’s van Dirk. 

 

 

Klik hier
Afbeelding van LinkedIn

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn

Volg Dirk op LinkedIn voor zakelijk nieuws, persberichten, informatie over gewonnen prijzen, leuke interviews en nog veel meer nieuws en informatie over Dirk.

 

Klik hier
Afbeelding van Pinterest

Pinterest

Volg ons op Pinterest

Volg Dirk op Pinterest en laat je inspireren door de lekkerste gerechten, de beste tips en voordelige producten. Lekker, handig en voordelig!

Klik hier