Welkom afbeelding

Dirk Zevenbergen opent zijn deuren

Op dinsdag 22 februari 9:00 opent Dirk van den Broek zijn deuren in Zevenbergen. De winkelruimte in het centrum van Zevenbergen heeft een oppervlakte van ruim 1.300 vierkante meter en is gelegen aan de Molenstraat 1. Met de winkel in Zevenbergen staat de teller voor Dirk van den Broek alweer op negen locaties in Noord-Brabant.

Nieuw: Dirk Zevenbergen

Merijn van der Borst, filiaalmanager van Dirk Zevenbergen, laat weten wat hij van zijn nieuwe Dirk vindt. Hij laat verschillende afdelingen in de winkel zien en laat zien waar je de beste aanbiedingen kan vinden. Kom je mee een kijkje nemen in de winkel?

Youtube Player
Welkom bij Dirk

Maak kennis met Dirk

Misschien ben je al bekend met supermarktformule Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 125 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Alle informatie over jouw Dirk in Zevenbergen

De nieuwe Dirk in Zevenbergen is een uitgebreide winkel. Zo is er een eigen bakkerij, eigen slagerij, zijn er kanskoopjes en vind in je de winkel altijd een vers, volledig en voordelig assortiment. In de winkel kan er op drie manieren worden betaald. Je kunt vertrouwd betalen bij één van onze collega's aan de kassa, betalen bij de zelfscan kassa's of je boodschappen tijdens het winkelen al scannen met de handscanner. Voor meer informatie over het nieuwe filiaal in Zevenbergen kun je de winkelpagina bekijken. Hier vind je onder andere de locatie, openingstijden en de service afdelingen. Bekijk de winkelpagina van Zevenbergen hier.

Meer informatie

Plattegrond van Dirk Zevenbergen:

Plattegrond Zevenbergen

Parkeren bij Dirk in Zevenbergen

Parkeren kan de eerste 1,5 uur gratis in de parkeergarage van Dirk aan de Doelstraat. Vanuit hier kun je gemakkelijk een bezoek aan de winkel brengen.

Parkeren bij Dirk