Dirk Waddinxveen opent dit jaar de deuren!

Op woensdag 1 mei heeft Dirk-Waddinxveen feestelijk de deuren geopend, gelegen op de Promenade 5 in winkelcentrum Gouweplein. De nieuwe winkel bevindt zich in het winkelcentrum van Waddinxveen. De winkel is volledig gebouwd in de nieuwe Dirk-stijl en is compleet uitgerust met een gasloze koeltechniek. Bij deze winkel kun jij iedere dag terecht voor de goedkoopste boodschappen van Nederland!

Maak kennis met Dirk in Waddinxveen

We laten je graag kennis maken met de Dirk van den Broek-formule! Dirk is met meer dan 130 supermarkten een succesvolle Nederlandse supermarktketen. Je vindt allerlei producten in onze supermarkten, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie doen we er dan ook alles aan om de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo winkelt iedereen voordelig bij Dirk! Daarnaast vind je bij Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland. Bekijk deze acties in de weekfolder.

Youtube Player
Youtube Player

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Waar komt het nieuwe filiaal?

Alle informatie over jouw Dirk in Waddinxveen

Je kunt bij Dirk in Waddinxveen terecht voor al je dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs. Er is een eigen bakkerij, versafdeling, een uitgebreid assortiment aan Kanskoopjes en je vindt altijd een volledig en voordelig assortiment. In de winkel betaal je zowel bij lijnkassa's als zelfscankassa's. Op de winkelpagina vind je meer informatie over het nieuwe filiaal in Waddinxveen. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens.

 

Neem alvast een kijkje in ons voordelige assortiment:

Werken bij Dirk-Waddinxveen

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan? Zoek dan niet verder en kom binnenkort het Dirk-team versterken! Klik op onderstaande link en solliciteer op een functie die bij jou past. Zo kom je binnenkort in een gloednieuwe winkel te werken in het hartje van Waddinxveen. 

 

Heb je nog geen werkervaring? Geen probleem! Zo is je enthousiasme en inzet het allerbelangrijkste. De werkervaring doe je bij Dirk op! En ambitie? Dat belonen wij.
Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe wij je kunnen ondersteunen in bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden.

 

Bekijk hier alle vacatures!

Werken bij Dirk?