Dirk Schiedam Malmö heropent zijn deuren!

Op zondag 26 juni 9:00 heropent Dirk van den Broek zijn deuren in Schiedam aan de Malmö 1. In de hernieuwde winkel kun je rekenen op een voordelig, volledig en uitgekiend aanbod, met A-merken, budgetmerken en ons eigen huismerk 1 de Beste. Op deze pagina lees je wat er allemaal nieuw is in Dirk Schiedam Malmö. Kom jij binnenkort ook een kijkje nemen?

Wat is er nieuw in Dirk Schiedam?

Afgelopen weken heeft Dirk Schiedam Malmö een flinke opfrisbeurt gehad. Het nieuwe fililaal is voorzien van de nieuwe Dirk stijl en van de modernste koeltechniek. Ook start het filiaal nu met Kanskoopjes, dat betekent dat jij de beste non food acties kunt scoren. Verder gaan de aardappelen, groente en fruit afdeling en de versafdeling meer ruimte krijgen om te groeien. Zo kan iedereen voor gezond kiezen. Ten slotte is de winkel winkel voorzien van Scan&Go en Zelfscankassa's, zo kun jij snel je producten afrekenen. Het geldsysteem is voorzien van safepay, wel zo veilig!

Welkom bij Dirk
Meer informatie

Alle informatie over jouw Dirk in Schiedam

In de hernieuwde Dirk in Schiedam kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het hernieuwde filiaal in Schiedam. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens. Bekijk de winkelpagina van Schiedam Malmö hier.

Plattegrond van Dirk Schiedam Malmö:

plattegrond malmo

Parkeren bij Dirk in Schiedam

Parkeren op het parkeerterrein is gratis. Vanaf de parkeerplaatsen kan er gemakkelijk een bezoek aan de winkel worden gebracht.

Parkeren bij Dirk banner