Dirk Rotterdam Nieuwe Binnenweg opent zijn deuren

Op zondag 29 mei 9:00 opent Dirk van den Broek zijn deuren in Rotterdam aan Nieuwe Binnenweg 24-30. De nieuwe winkel is gelegen in het centrum van Rotterdam in de oude locatie van de Coop. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 740m2 en zal een volledig, vers en voordelig assortiment hebben. Met de nieuwe winkel in Rotterdam komt de teller voor Dirk van den Broek alweer op achttien locaties in Rotterdam. In totaal wordt het de 131e winkel!

Wat vinden klanten van de nieuwe Dirk?

Enkele weken geleden opende Dirk zijn deuren aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Wij hebben aan verschillende klanten gevraagd wat zij van de nieuwe Dirk vinden. Bekijk in de video wat de klanten van de nieuwe winkel vinden 👉

Youtube Player
Youtube Player

Nieuw: Dirk Rotterdam, Nieuwe Binnenweg!

De nieuwe Dirk in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg is de ideale winkel voor al je dagelijkse boodschappen. Supermarktmanager Ozgür Topuz geeft je een kijkje in de nieuwe winkel. In de video laat hij allerlei afdelingen zien, zoals de versafdeling en de broodafdeling. Ook laat hij zien waar je de beste aanbiedingen kan vinden. Kom je mee een kijkje nemen in de winkel?

 

Bekijk de video.

Maak kennis met Dirk in Rotterdam

Misschien ben je al bekend met supermarktformule Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 130 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Welkom bij Dirk
Meer informatie

Alle informatie over jouw Dirk in Rotterdam

In de nieuwe Dirk in het centrum van Rotterdam kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. In de winkel kan betaald worden bij zes zelfscankassa's, daarnaast kan je zelfscannen met behulp van de app. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het nieuwe filiaal in Rotterdam. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens. Bekijk de winkelpagina van Rotterdam Nieuwe Binnenweg hier.

Plattegrond van Dirk Rotterdam Nieuwe Binnenweg:

plattegrond binnenweg

Parkeren bij Dirk in Rotterdam

Parkeren is betaald in de omgeving van Dirk aan de Nieuwe Binnenweg. Er zijn meerdere parkeergelegenheden in de buurt van de winkel. Vanuit hier kun je gemakkelijk een bezoek aan de winkel brengen.

Parkeren bij Dirk banner