Dirk Purmerend is geopend!

Op woensdag 20 september is Dirk-Purmerend feestelijk geopend, gelegen aan het John F Kennedyplein 33. De nieuwe winkel ligt in winkelcentrum Makado. De winkel is volledig gebouwd in de nieuwe Dirk-stijl, compleet uitgerust met een gasloze koeltechniek. Bij deze winkel kun jij dagelijks terecht voor de goedkoopste boodschappen van Nederland!

Ontvang de speciale aanbieding

banner
Youtube Player

Vanaf nu kan iedereen in Purmerend profiteren van het voordeel bij Dirk!

De eerste Dirk in Purmerend is geopend! 🎉 Vanochtend was het groot feest in winkelcentrum Makado. Al vroeg stond er een enthousiaste menigte en stipt om 09:00 mochten leerlingen van basisschool 't Prisma de winkel officieel openen. Vanaf nu kan iedereen in Purmerend profiteren van het voordeel bij Dirk! Kom jij ook langs?

Maak kennis met Dirk in Purmerend

Misschien ben je al bekend met Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 130 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.

maak kennis met dirk
dirk purmerend

Alle informatie over jouw Dirk in Purmerend

In de nieuwe Dirk in het winkelcentrum Makado van Purmerend kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. In de winkel kan betaald worden bij zelfscankassa's, maar ook in lijnkassa's. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het nieuwe filiaal in Purmerend. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens.