banner

Kies voor Dirk. Dat scheelt!

Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Door te kiezen voor Dirk bespaar je ruim 22% op jouw boodschappen. Dat is de bonus van Dirk.

 

Prijsmeting 8 februari 2023. Aangekocht bij AH, Burgemeester van Stamplein, Hoofddorp en bij Dirk, Burgemeester van Stamplein, Hoofddorp.

Bonnetjes
Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

Bespaarmaatregel #1

Altijd de beste aanbieding, per stuk. Bij Dirk doen we niet aan 1+1 gratis of 3 halen is 2 betalen. Koop gewoon wat je nodig hebt, met àltijd de allerbeste aanbieding per stuk.

 

Bekijk hier de beste aanbiedingen per stuk.

 

Bespaarmaatregel #2

Dirk vindt geld besparen beter dan handdoeken sparen. Dirk doet dus niet aan spaaracties. Want gratis bestaat niet, de goedkoopste wel.

 

Ons huismerk 1 de Beste is de goedkoopste keuze. Met producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Lees hier meer over 1 de Beste.

Besparen 2
1 de Beste producten

Dagelijks genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, maar wel voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen? Kies dan voor 1 de Beste! Bekijk hieronder meerdere 1 de Beste producten: 

Vers, Voordelig, Volledig
Besparen 3

Bespaarmaatregel #3

Dirk bezorgt niet. Zo blijven onze prijzen lekker laag. Want een bezorgdienst hebben maakt boodschappen duurder.

 

Daarom hebben onze boodschappen nu standaard de laagste prijzen. Wil je nog voordeliger boodschappen doen? Bekijk al onze aanbiedingen in de online folder. 

Bespaarmaatregel #4

Bij Dirk krijgt élke klant altijd de állerlaagste prijs, dat is ónze bonus. Voordeel voor iedereen, zonder abonnement, klantenkaart of app.

 

Bekijk hier waar je standaard bij Dirk op kunt rekenen als klant.

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Besparen 5

Bespaarmaatregel #5

Dirk zet de laagste prijs op ooghoogte. Zo kun jij nog gemakkelijker geld besparen en het goedkoopste artikel vinden. Het merendeel van de winkels is al heel druk om de artikelen te verplaatsen en zal binnenkort afgerond zijn in elke winkel van Dirk.

 

Wil jij altijd de meest goedkope aanbiedingen zien in je inbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Bespaarmaatregel #6

Bij Dirk hanteren we overal dezelfde prijzen, en dat zijn overal de laagste prijzen. Dagelijks controleren wij of onze prijzen nog het laagste zijn. Zo kunnen wij de goedkoopste supermarkt van Nederland blijven en kan iedereen rekenen op het voordeel bij Dirk.

 

Bekijk hier ons volledige assortiment. 

Bespaarmaatregel 6 banner
Artikelen voor bodemprijzen