Banner verjaardag

Vier je verjaardag met Dirk!

Ben je jarig en wil je graag inspiratie opdoen voor een verjaardagsfeestje? Op deze pagina helpen we jou een handje met verjaardagsboodschappen, borrel ideeën, leuke traktaties en taartrecepten. Bij Dirk doe je boodschappen voor de laagste prijs. Dat is ons cadeautje aan jou!

Verjaardagsboodschappen doen

Wanneer je een verjaardagsfeestje viert, is een boodschappenlijst wel verstandig. Zo haal je waarschijnlijk meer of andere boodschappen dan normaal. Dat is ook niet gek, want je mag er een mooi feestje van maken. Hieronder vind je de producten die je standaard nodig hebt bij een verjaardag! Denk aan taart en wat lekkers te drinken.

Verjaardagsborrel

Lekker borrelen op je verjaardag? Maak dan een heerlijke borrelplank of tafel voor lekkers voor je visite! Zo is er voor ieder wat wils. Koop een stokbrood met allemaal frisse dips, maak zelf wat sausjes of doe een partymix in de airfryer. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent. Maak het jouw verjaardsfeestje!

 

 

Vergeet de blokjes kaas en worst niet als je gezellig met zijn allen in de kring zit!

Borrelplank

Verjaardag traktaties

Wil jij graag trakteren op je verjaardag? Of heb je inspiratie nodig voor een leuke traktatie voor de kinderen? Dan vind je hier gemakkelijke recepten voor leuke traktaties. 

Feestelijke taartrecepten

Bij een verjaardag kan een taart natuurlijk niet ontbreken! Hieronder vind je feestelijke recepten voor de leukste verjaardagstaarten.