Wie verras jij op Valentijnsdag?

Op 14 februari mag jij je (geheime) liefde verrassen. Dit kan met heerlijke valentijnsgebak, een bosje bloemen of met een kaart. Als je maar laat weten dat je om de ander geeft. Op deze pagina zie je verschillende valentijnscadeaus, producten die perfect passen bij Valentijnsdag en daarnaast vind je recepten waarmee je indruk maakt op jouw Valentijn! Je haalt al je boodschappen bij Dirk voor de laagste prijs. 

 

Valentijnsboodschappen

Bij Dirk hebben we alvast een aantal producten voor je uitgezocht waar jij je geliefde zeker blij mee zult maken. Leuke valentijnscadeaus voor haar en voor hem zoals bubbels, aardbeien of chocola.

Ontbijt op bed

Verras je Valentijn met een ontbijtje op bed! Niets is lekkerder dan 's ochtends wakker worden met de geur van verse koffie of afgebakte broodjes of croissants. Je valt met je neus in de boter, want je haalt alles voor een romantisch ontbijt op bed bij Dirk voor de laagste prijs. Waar wacht je nog op?  

Romantische valentijnsactiviteiten

Vier Valentijnsdag groot of klein, je bepaalt zelf hoe je het dit jaar aanpakt! Ben je inspiratieloos? Dan helpen we je graag met wat tips voor romantische valentijnsdagactiviteiten. 

 

  1. Kook samen of voor je geliefde een uitgebreide maaltijd die jullie beiden lekker vinden. Dek de tafel met kaarsjes en pak het mooie servies erbij. 
  2. Trek je dikke jas aan en ga samen schaatsen! Er zijn nu genoeg schaatsbanen in de buurt te vinden. Misschien kan het zelfs wel op natuurijs. 
  3. Bezoek een dierentuin of pretpark. Ga er samen een dagje tussenuit! Dat kan natuurlijk ook het weekend ervoor of het weekend erna. 
  4. Boek een wijnproeverij. In Nederland zijn er zat plekken waar je samen heerlijke wijnen kunt proeven! Hierna kan je jouw favoriete wijn meenemen als herinnering voor later!

Liefde gaat door de maag

Het spreekwoord luidt: 'De liefde van een man gaat door de maag'. Of het nou in praktijk waar is of niet, het is een mooi spreekwoord. En laten we nou eerlijk zeggen, wie wordt er nou niet dolgelukkig als iemand een heerlijke maaltijd voor je maakt. Verras daarom jouw Valentijn met een heerlijke taart. Hieronder vind je 3 taarten die perfect aansluiten bij het thema. Je haalt al je ingrediënten bij Dirk voor de laagste prijs.

Smelten met chocoladerecepten

Smelt weg met heerlijke chocoladerecepten. Hieronder vind je 3 verschillende chocoladerecepten. Van aardbeien gedipt in chocolade tot een heerlijke, romige en warme drank. Je vindt al je ingrediënten bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt!