Vaderdag

Op zondag 16 juni is het Vaderdag! Op deze dag kan je jouw vader(figuur) extra in het zonnetje zetten. Trakteer je vader op een etentje, maak een heerlijk ontbijt op bed of verblijdt hem met een cadeau. Op deze pagina geven we jou inspiratie voor Vaderdag ideeën! 

Vaderdagtip!

1. Koop een cadeautje voor je (schoon)vader, opa, partner of vaderfiguur. 

2. Haal een lekker biertje of andere drank in huis. 

3. Verzorg een barbecue of borrel.

4. Zorg voor gebak of ga zelf aan de bak!

Een Vaderdag barbecue

Verwen je vader(figuur) met een barbecue! Trommel de familie of zijn vrienden op en maak er een gezellige avond van!

BBQ inspiratie voor papa

Is jouw vader een échte barbecueliefhebber? Verzorg dan een uitgebreide barbecue op Vaderdag! Hieronder geven we je 6 recepten waarmee jij kan uitpakken aanstaande zondag. Wil je vader liever zelf barbecueën? Help hem dan en maak er een leuke activiteit van samen!

Verras je vader met gebak!

Houd jouw vader van gebak? Verras hem dan met een verse taart, vlaai of tompouce! Bij Dirk vind je verschillende gebaksoorten voor de laagste prijs! 

Met deze lekkernijen zit je gebakken

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Ga dan zelf aan de bak! Bij Dirk vind je verschillende bakspullen voor de laagste prijs. Maak bijvoorbeeld een taart, cake of koekjes met onderstaande bakmixen óf ga zelf aan de slag met een recept voor bijvoorbeeld een appeltaart of cheesecake. Haal al je ingrediënten bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt!