Ga naar de hoofdinhoud
Sinterklaas inspiratie

Bij Dirk zijn we gek op het sinterklaasfeest! Lekker cadeautjes uitpakken tijdens pakjesavond en genieten van allerlei lekkernijen. Dirk heeft alles in huis voor een geslaagde sinterklaasavond. Wij helpen je graag met inspiratie opdoen om de lekkerste recepten te maken tijdens het sinterklaasfeest. Ook hebben we een uitgebreid snoepgoed assortiment met bijvoorbeeld kruidnoten, marsepein en chocoladeletters. Zo wordt het gegarandeerd een lekker avondje!

Sinterklaas recepten

Deze zes recepten vindt Sinterklaas heel lekker! Klik op het recept en bekijk hoe je het recept thuis kunt maken. Wil je nog meer Sinterklaas recepten bekijken? Klik dan hier.

Sintwafel met strooigoed
Gemiddeld 50 min. Zoetigheid
Sinterklaas cupcakes
Gemiddeld 45 min. Tussendoortje
Versierde chocoladeletters
Gemiddeld 30 min. Tussendoortje
Sinterklaas-ijstaart
Gemiddeld 45 min. Nagerecht
Speculaaspop
Gemiddeld 70 min. Zoetigheid
Kruidnoten milkshake
Eenvoudig 10 min. Nagerecht

Sinterklaas verrast klanten Dirk van den Broek

Waar een bezoek aan Dirk al niet tot kan leiden. Na een lange dag meehelpen in de winkel hoorde Sinterklaas het verhaal van Amanda en hij verraste haar en haar zoontje met een heerlijke pakjesavond!

 

Bekijk de video!

Afspelen
Afbeelding snoepgoed

Sinterklaas snoepgoed

Bij Dirk vind je Sinterklaas snoepgoed voor de laagste prijzen. Kruidnoten, chocoladeletters, marsepein, speculaas en nog meer! Haal allerlei lekkernijen in huis voor een heerlijke Sinterklaasavond. 

 

Bekijk hieronder allerlei Sinterklaas snoepgoed

 

(Let op: bepaalde lekkernijen zijn niet het hele jaar beschikbaar bij Dirk, zoals chocoladeletters)

Sorteer op: