Sinterklaas banner

Sinterklaas inspiratie

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Sinterklaas en zijn pieten staan weer op de stoep. Dat betekent chocoladeletters, marsepein en pepernoten in de Dirk-schappen. Zo kan je lekker én voordelig uitpakken tijdens Pakjesavond. Dirk heeft alles in huis voor een geslaagde Sinterklaasavond. Je kan Sinterklaas verrassen met een kleurplaat, we geven tips hoe je voordelig Pakjesavond viert en we helpen je met inspiratie opdoen met een gedicht en recepten. Zo wordt het een heerlijk avondje van Sinterklaas.

Verras Sinterklaas met een kleurplaat!

Haal een kleurplaat bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt. Zo kunnen kinderen tot 8 jaar een Sinterklaas kleurplaat versieren en inkleuren. Dirk zal deze dan persoonlijk aan Sinterklaas geven. Iedereen die een kleurplaat inlevert, ontvangt een kleine verrassing. Kom dus snel je kleurplaat langsbrengen! Bekijk hieronder hoe je meedoet:

 

• Haal jouw kleurplaat op in één van onze filialen (m.u.v. Cornelis de Wittstraat in Dordrecht, Laan van Bol'es in Schiedam, Keizerswaard in Rotterdam en Beukenhof in Goes.)

• Vraag een kleurplaat bij een kassamedewerker of download de kleurplaat hier.
• Maak van de kleurplaat een kunstwerkje.
• Schrijf je naam + adres op je kleurplaat.
• Lever deze in bij de servicebalie van Dirk (voor 1 december).

Afbeelding kleurplaat

Download

Youtube Player

Voordelig Sinterklaas vieren

Je vindt hier 5 tips hoe je voordelig pakjesavond kunt vieren. Zo kan iedereen van deze maand een feestmaand maken.

 

  1. Trek lootjes met de volwassenen, zo hoeft Sinterklaas niet voor iedereen cadeautjes te kopen en zo zorg je alleen maar voor je eigen lootje.
  2. Stem samen een budget af, zo is iedereen gebonden aan één bedrag en kan je aangeven wat jij zelf maximaal te besteden hebt.
  3. Cadeaus hoeven niet nieuw te zijn! Loop eens bij een kringloop binnen of bekijk tweedehands websites.
  4. Laat je bezoek allemaal een gerecht of hapjes meenemen. Zo sta je niet in je eentje te kokkerelen en kan iedereen iets lekkers maken en verdeel je de kosten.
  5. Haal inspiratie uit de Dirk-folder. Zo doe jij het voordeligst boodschappen en scoor je goedkope kanskoopjes voor in de juten zak.

Voordelige Sinterklaascadeaus

Je haalt bij Dirk goedkope schoencadeaus of cadeaus voor pakjesavond in huis. Neem een kijkje in de folder en zie welke aanbiedingen het beste bij jou passen!

Gourmetten op Pakjesavond

Maak Pakjesavond compleet met gourmetten! Tijdens de feestdagen vind je een speciaal gourmet assortiment bij Dirk. Waar ga je jouw pannetje mee vullen en wat leg je op de gourmetplaat? Klik hier en bekijk wat voor lekkers je allemaal op de gourmetplaat legt. 

Sinterklaas gedichten

Tijdens Pakjesavond kan je er niet omheen,
Sinterklaas loopt over het dak en piet gaat via de schoorsteen.

 

Het lekkers wordt op de tafel gezet,
Cadeaus staan klaar, want niets is zo leuk als de voorpret.

 

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een gedicht,
Zo tover je een lach, een traan of een bloos op iemands gezicht.

 

Ben jij niet de beste dichter?

Zoek dan op internet wat gerichter.


Google dan op een rijmwoordenboek,
Vul wat steekwoorden en in en maak indruk op je bezoek.

Sinterklaas gedicht foto
Youtube Player

Sinterklaas verrast klanten van Dirk

Waar een bezoek aan Dirk al niet tot kan leiden. Na een lange dag meehelpen in de winkel hoorde Sinterklaas het verhaal van Amanda en hij verraste haar en haar zoontje met een heerlijke pakjesavond!

 

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om Pakjesavond te vieren, maar daar heeft Sint persoonlijk voor gezorgd.

Bekijk de video.

 

Sinterklaas snoepgoed bij Dirk

Bij Dirk vind je Sinterklaas snoepgoed en cadeautjes voor de laagste prijzen. Kruidnoten, chocoladeletters, marsepein, speculaas en nog meer! Haal allerlei lekkernijen en cadeautjes in huis voor een geslaagde Sinterklaasavond. Dus Sinterklaas en alle pieten! Hier moet je zijn!

Sinterklaas recepten

Deze 6 recepten vindt Sinterklaas heel lekker! Klik op het recept en bekijk hoe je het recept thuis kunt maken. Wil je nog meer Sinterklaas recepten bekijken? Klik dan hier.