Banner 2023

Oud & Nieuw 🎇

Het oud en nieuw feest is altijd een gezellige en knallende afsluiter van het jaar. Op oudejaarsavond kijken we terug op het afgelopen jaar en op klokslag 12 uur proosten we en wensen we elkaar een gelukkig nieuwjaar. Bij oud en nieuw horen natuurlijk ook lekkere drankjes en hapjes. Ga je voor een biertje of toch voor champagne? Een oliebol of appelbeignet? Hoe je oud en nieuw dit jaar ook gaat vieren, bij Dirk heb je de hele maand december je boodschappen voor de laagste prijs. Op naar een goed en gezond 2024!

 

Vier voordelig Oud & Nieuw!

Maak van oud en nieuw een knallend feest. Met oliebollen mét of zonder rozijnen. En een hoop andere verrassingen. Klein of zo groot als dit jaar past. Hoe je het ook viert, bij Dirk haal je alle boodschappen voor de laagste prijs, want op Dirk kun je rekenen!

Youtube Player

Oud en nieuw recepten

Maak een van de onderstaande drie recepten voor een heerlijke oud en nieuw! Zo geef je een leuke twist aan oliebollen of appelbeignets. Leuk, lekker en extra voordelig bij Dirk. Bekijk welke Dirk-supermarkt dicht bij jou in de buurt is. 

 

Bubbelend het nieuwe jaar in

Een glaasje bubbels mag niet ontbreken bij het oud en nieuwfeest. Bekijk hier een paar heerlijke flessen bubbels. En dat voor de laagste prijs.

Heerlijke wijnen bij oud en nieuw

Op zoek naar een lekkere wijn voor bij oud en nieuw of de nieuwjaarsborrel? De onderstaande wijnen zullen zeker goed in de smaak vallen! En ze zijn ook nog eens heel voordelig. Ben je er nog niet uit? Bekijk hier meer wijnen. 

 

Proosten met bier

Heb je liever een biertje bij de nieuwjaarsborrel? Kies dan een van de onderstaande biertjes. 

Voordelig het nieuwe jaar in

Deze week zijn er bij Dirk heel veel aanbiedingen voor een geslaagd oud en nieuw feest. Oliebollen, champagne, bier, snacks en nog veel meer lekkers! Bekijk hieronder allerlei aanbiedingen: