Oranje vlaggen

Koninklijk voordeel 👑

Op 27 april is het weer Koningsdag, en speciaal voor Koningsdag vind je bij Dirk Koninklijk voordeel! Haal onder andere oranje tompoucen, oranje kleding, bier, frisdrank en nootjes in huis voor stuntprijzen. Je ziet het allemaal op deze pagina.

Hoe vier jij Koningsdag?

Zit jij op de bank met een tompouce en kijk je hoe de Koninklijke familie zijn ronde maakt in Emmen? Of vier jij de avond vóór Koningsdag uitbundig in de stad? Hieronder geven we jou een paar tips hoe je perfect jouw Koningsdag kunt vieren:

 

1. Ga de stad in en bezoek een vrijmarkt. In iedere stad vind je op deze dag een kleedjesmarkt waarop iedereen leuke dingen verkoopt. Of nog beter zelfs, doe zelf mee aan een vrijmarkt met jouw eigen stent. 

2. Bezoek een festival. Er zijn op deze dag talloze festivals te vinden. Koop wel van te voren een kaartje, want anders is deze misschien wel uitverkocht!

3. Spreek met je vrienden en familie af. Speel gezamelijk oud-Hollandse spellen of ga uitgebreid tafelen. 

4. Eet en drink de hele dag oranje eet- en drinkwaren. Ontbijt met scrambled eggs, lunch met pompoensoep en eet 's avonds een bittergarnituur en zoete aardappelfriet.

Tompouce banner

Koningsdagvoordeel bij Dirk

Op Koningsdag is het natuurlijk een feestje om uit te pakken, trakteer jezelf daarom op het voordelige oranje assortiment van Dirk! Denk aan oranje tompoucen, donuts en cake, maar ook bittergarnituur en borrelnootjes!

Trek alles uit de kast voor de Koning

Wat trek jij aan op Koningsdag? Deze week vind je allerlei leuke Kanskoopjes bij Dirk. Zo maak jij de blits op 27 april!

Spritz maken

Proost op de Koning!

Tijdens de periode van Koningsdag vind je bij Dirk de beste aanbiedingen op allerlei producten. Zo ook op de artikelen waarmee je met elkaar kan proosten. Waar kies jij voor? Wel of geen alcohol? En ga je dan voor fris, bier, wijn of sterke dranken?

Oranje recepten

Oranje boven! Met deze oranje recepten maak jij indruk op je bezoek. Je haalt al je ingrediënten bij Dirk voor de laagste prijs.