Header Kroon van Holland

Kroon van Holland: Exclusief bij Dirk

Onlangs introduceerde Dirk een nieuw kaasmerk: Kroon van Holland. Deze Noord-Hollandse Gouda 48+ is exclusief verkrijgbaar bij Dirk. Wat Kroon van Holland zo uniek maakt is dat het de lekkerste kaas van heel Nederland is. Lees op deze pagina alles over de bekroonde topkaas.

Youtube Player

Wat maakt Kroon van Holland zo speciaal?

Het geheim van de volle smaak van Kroon van Holland ligt in de uitgestrekte polders van Noord-Holland. Sinds 1916 wordt hier al kaas gemaakt. De oude, nog iets zilte grond is sinds jaar en dag een rijke voedingsbodem voor mals en vers gras. En daar genieten de zwartbonte Holstein koeien volop van. De ideale basis voor een smeuïge kaas met een ongekend volle smaak. In de video vertelt Gert Roosenboom je alles over deze topkaas.

Kroon van Holland is prijswinnend

Kroon van Holland is een beschermd streekproduct en herkenbaar aan Het Rode Zegel. Daarom heeft de kaas van de Europese Unie een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB) gekregen. In 2021 is de Kroon van Holland bekroond met de Superior Taste Award in de categorieën jong belegen, extra belegen en overjarig. Dus echt een bekroonde kaas om vorstelijk van te genieten.

Kroon van holland stuk

Kroon van Holland stukken bij Dirk

In het assortiment van Dirk vind je heel veel stukken Kroon van Holland, uiteraard voor de laagste prijzen. Kroon van Holland is verkrijgbaar in verschillende smaken, van jong belegen tot oud. Bekijk hieronder stukken Kroon van Holland kaas:

Kroon van Holland plakken bij Dirk

Bij Dirk haal je Kroon van Holland plakken voordelig in huis! Van belegen tot oud. Wist je dat al onze Kroon van Holland producten zijn voorzien van het Weidemelk keurmerk? Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Bekijk hieronder allerlei plakken: