Alcoholvrij bier banner

Lekker aan het alcoholvrije bier!

Een avondje geen trek in alcohol? Of ben je met de auto? Pak dan lekker alcoholvrij bier! Radler, Pils, Blond, IPA, voor vele biersoorten is er al een alcoholvrije variant. Alcoholvrij bier is afgelopen jaren steeds geliefder geworden en dat begrijpen wij bij Dirk volledig. Het is een ideale variant voor een avond geen alcohol. Ontdek op deze pagina het uitgebreide alcoholvrije bier assortiment van Dirk.

Waarom alcoholvrij bier?

Een avond geen bier omdat je bijvoorbeeld met de auto bent of zwanger bent hoeft tegenwoordig niet meer. Dankzij alcoholvrij bier heb je een alternatief om alsnog bier te drinken. Alcoholvrij bier hoeft niet minder lekker te zijn dan normaal bier! Wist je dat alcoholvrij bier zelfs gezonder is dan normaal bier. Je krijgt minder calorieën binnen van alcoholvrij bier en vermijdt de negatieve effecten van alcohol. Dit maakt alcoholvrij bier een zeer goede variant voor bier met alcohol.

Bier afbeelding
Weetjes over bier

Wat voor alcoholvrije bieren zijn er?

Bekende bierbrouwers maken tegenwoordig allemaal wel een alcoholvrije variant. Zo zijn er van Heineken, Amstel, Hertog Jan, Grolsch en nog meer bekende merken al alcoholvrije varianten. Ook zijn er van verschillende speciaalbieren alcoholvrije bieren. Zo hebben Leffe, Brand en Wieckse hiervoor al speciaalbieren gemaakt. Bij Dirk liggen allerlei alcoholvrije varianten in de schappen. Bekijk hieronder verschillende populaire alcoholvrije (speciaal)bieren.