Slijterijen Dirk van den Broek worden Super Dirck 3

Alphen aan den Rijn, 18 november 2021

 

Dirk van den Broek en slijterijketen DirckIII verstevigen hun samenwerking. Deze maand krijgen alle slijterijen in de supermarktfilialen van Dirk van den Broek een nieuwe naam: Super Dirck 3. Deze naamswijziging is uiteraard een knipoog naar onze zusterbedrijf DirckIII. Voor ons is die nieuwe naam ook een logische stap. Want zo zijn we extra herkenbaar en benadrukken we extra scherp zijn op assortiment en prijs. Hiermee helpen we elkaar met een herkenbare naam en uitstraling voor klanten. De aankondiging komt krap een maand nadat Dirk van den Broek bekend heeft gemaakt twee nieuwe winkels te openen in februari volgend jaar. Daarnaast verwacht de supermarktformule om in de komende jaren flink uit te breiden in winkels en assortiment.

 

Sinds langere tijd behoort DirckIII tot één van de grotere slijterijketens van Nederland. Alle vestigingen hebben dezelfde succesformule. Het zijn grote onderscheidende winkels met een supermarkt uitstraling waar klanten ook met een winkelwagen terecht kunnen. Naast de fysieke verkooppunten heeft DirckIII de voorbije jaren een harde groei doorgemaakt in online verkoop. Klanten hebben hetzelfde prijsvoordeel en bezorging is gratis in heel Nederland.

 

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: “Voor ons is de naamswijziging en verdere samenwerking een logische stap. We hebben dezelfde visie als het aankomt op scherpe prijzen en een breed assortiment. Daarnaast vullen we elkaar qua verkooppunten naadloos aan. Ik kijk er naar uit om in de komende jaren samen verder op te trekken.”

 

De huidige slijterijen in de Dirk van den Broek winkels zullen met de naamswijziging de komende jaren ook in lijn zijn met de formule van Super DirckIII. Daarmee kunnen klanten rekenen op dezelfde scherpe prijzen en een uitgebreid aanbod gedestilleerd en cadeauverpakkingen. DirckIII is een zusterbedrijf van supermarktformule Dirk van den Broek. De hoofdkantoren bevinden zich inmiddels ook allebei in Alphen aan den Rijn.

 

Bekijk hier de website van DirckIII.