Klanten van Dirk schenken €44.000 aan CliniClowns

Alphen aan den Rijn, 14 december 2021

 

Voor de achtste keer op rij doneerden klanten van Dirk van den Broek de afgelopen weken hun statiegeldbonnen aan CliniClowns. De actie van de supermarkt bracht dit jaar maar liefst €44.043,12 op. Bedankt voor alle donaties!

 

Gesteund door Dirk

 

"Daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor kinderen die pijn en tegenslag ervaren, is zo ontzettend dankbaar en belangrijk. Afleiding en plezier doen heel veel. Ook mensen met dementie zien we opbloeien tijdens een bezoek van onze clowns. Fantastisch dat de klanten van Dirk van den Broek dit mogelijk maken.”, zegt Diane van Hesteren van Stichting CliniClowns.

 

Martin Schuurmans, Operationeel manager Dirk van den Broek vult aan: “CliniClowns doet ontzettend belangrijk werk en daar wil Dirk van den Broek graag een bijdrage aan leveren. Onze klanten hebben in acht weken een enorm bedrag geschonken voor dit mooie goede doel, waarvoor wij ze hartelijk danken. De donatie van ruim 44.000 euro kon alleen tot stand komen dankzij hun gulle giften!

 

Over CliniClowns

 

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

 

Doneer jouw statiegeldbon  

 

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Bekijk hier de huidige statiegeldactie. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.