Papendrecht geniet van vernieuwde Dirk

Alphen aan den Rijn, 28 juni 2023 – Zon, ijs en weer boodschappen doen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland. Voor de wachtende Dirk-klanten in Papendrecht kon de woensdag niet beter beginnen. Om 9 uur opende supermarktmanager Michel van Elleswijk zijn vernieuwde winkel. 

 

Terwijl de zon buiten scheen, was het binnen in de winkel lekker koel. De collega’s van Dirk Papendrecht staan te trappelen om weer aan de slag te gaan na een flinke verbouwing. Supermarktmanager Michel is blij: “Winkelcentrum De Meent heeft ons een maand moeten missen, maar we mogen de klanten vanaf nu weer verwelkomen voor al hun dagelijkse boodschappen. Uiteraard voor de laagste prijs. Wat meteen opvalt als je binnenkomt, is het Kanskoopjesplein. Verder is er meer ruimte voor onze groente- en fruitafdeling en een nieuw kassaplein, met zowel het gesloten betaalsysteem Safepay als zelfscan.” 

 

Duurzame winkel

Bij Dirk vinden we het belangrijk om zorgvuldig met de aarde om te gaan. Dit zie je terug in onze keuzes: we zetten vol in op fysieke winkels en willen dat deze goed worden onderhouden en lang mee kunnen. De supermarkt in Papendrecht is tijdens de verbouwing voorzien van de modernste koeltechnieken. Hiermee kost het minder energie om onze producten koel te houden en gebruiken we de restwarmte van de koelingen voor het opwarmen van de winkel. Ook is de winkel vanaf nu helemaal van het gas af. 

 

Feest

Heel Papendrecht geniet van de heropening. De Dirk-bakfiets rijdt rond met verkoelende waterijsjes, er worden Dirk-tassen uitgedeeld en de hele week is er een koele openingsactie: Hertog ijs voor een feestprijs.

 

Over Dirk van den Broek

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 128 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland. Kijk voor meer informatie op Dirk.nl.

 

foto
foto