Header algemeen

Splinternieuwe Dirk vestigt zich op voormalige plek Harders Plaza

Vanochtend opende supermarktmanager Michel Klinkert de deuren van zijn nieuwe Dirk op de voormalige plek van uitgaanscentrum Harders Plaza. Vijf jaar lang huisde de supermarktketen in een noodpand, maar vanaf vandaag doet Harderwijk zijn boodschappen in een volledig nieuw pand.

Supermarktmanager Michel Klinkert kijkt tevreden rond: “Eindelijk zitten we op onze nieuwe plek! De nieuwe winkel is een stuk groter, waardoor we meer ruimte hebben voor vers. Wist u dat we ruim 70 soorten groente en 50 soorten fruit in het assortiment hebben? Op onze bakkerij afdeling haalt u de heerlijkste verse broodjes uit eigen bakkerij en ons malse vlees komt uit onze eigen slagerij. Verder vindt u hier een uitgekiend assortiment met A-merken en ons huismerk 1deBeste. U haalt hier alles in huis om vanavond weer een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Maar wel voor een Dirk prijs uiteraard. Ik hoop u snel te mogen begroeten, want mijn team en ik staan weer voor u klaar!”

Scan & Go en zelfscan
Met de toevoeging van Scan & Go kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en afrekenen op het nieuwe Scan & Go plein. Ook is het mogelijk om met behulp van een handscanner de boodschappen in de winkel te scannen en deze op het Scan & Go plein zelf af te rekenen bij een betaalpaal.

De supermarkt is 7 dagen per week open. Parkeren kan gratis.