Header Nieuwe stads-Dirk in Rotterdam

Derde nieuwe winkel van Dirk wordt een stads-Dirk in Rotterdam

In de wijk Hillegersberg in Rotterdam opent Dirk eind dit jaar een nieuwe winkel. Hiermee komt het winkelbestand van Dirk op 126 winkels in 2020. Dit najaar opent Dirk namelijk ook 2 andere nieuwe winkels, Assen en Emmen.

Marcel Huizing, Directeur Dirk: “Dirk is een bekend merk in Rotterdam. Echter wordt dit een hele speciale Dirk. Dit is namelijk ons allereerste stadsconcept. Ik geloof dat een stadsconcept de toekomst heeft en dat wij op kleinere oppervlaktes een complete supermarkt neer kunnen zetten. Dit gaan we in Hillegersberg aantonen.”

Overname
Momenteel zit in het pand een vestiging van Marqt. Dit vestigingspunt wordt door Dirk overgenomen. Woensdag 2 september vindt er een informatieavond voor de medewerkers plaats. De medewerkers krijgen allemaal een baan aangeboden in de nieuwe Dirk winkel. De huidige winkel sluit 19 september, waarna de ombouw naar het nieuwe stadsconcept van Dirk kan beginnen. De verwachting is dat de nieuwe stads-Dirk eind november zijn deuren opent.

“Wij zijn niet het grootste, maar wel het krachtigste merk. Door een goed stadsconcept neer te zetten wordt het straatbeeld weer een stukje roder. Uit onze ervaringen met de winkel in de Warmoesstraat weten wij dat wij op een kleine oppervlakte een volledig assortiment kunnen aanbieden.” geeft Marcel Huizing aan. “De stadswinkel moet een volwaardig pakket aan dagelijkse boodschappen bieden. Gericht op convenience met de laagste prijzen, zodat steeds meer mensen hiervan kunnen profiteren.”