Header Nieuwe stads-Dirk in Rotterdam

Marcel Huizing kijkt terug op bijzonder jaar

Dirk sluit het jaar 2020 met een goedgevulde prijzenkast af. In de kast staan de publieksprijs ‘Beste Supermarkt, 3 folderawards voor beste folder, beste online folder en overall winnaar, bij diverse AGF monitors van Foodpersonality kwam Dirk als goedkoopste uit de bus en Dirk heeft de beste kaasafdeling in de categorie zelfbediening. Hier komt nu voor het tweede jaar op rij de Industributie prijs voor beste discountformule bij.

Marcel Huizing, directeur Dirk, nam de prijs digitaal in ontvangst: ‘Wat een bijzonder jaar hebben we met zijn allen achter de rug. Dagelijks staan onze medewerkers op de winkelvloer klaar voor onze klant. Zij zetten hun schouders er onder en zorgen er voor dat we allemaal onze boodschappen in huis kunnen halen. Op de achtergrond buffelen onze logistieke collega’s door, onze chauffeurs blijven rijden en onze kantoormedewerkers werken vanaf huis. Ondanks alle beperkingen blijven we onszelf uitdagen en de lat hoog leggen om onze klant optimaal te kunnen bedienen. Dit doen we natuurlijk ook samen met onze leveranciers en fabrikanten. De industributieprijs voor beste discountformule bevestigt dat de samenwerking met onze leveranciers en fabrikanten succesvol is. Met deze prijs geven onze leveranciers aan dat ze onze samenwerking waarderen. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat onze klanten elke dag weer het lekkerste op tafel kunnen zetten! Complimenten aan onze afdeling commercie!”

Industributie diner
De 33e editie van het Industributie diner kreeg door corona een digitaal karakter mee. In de vorm van vier online ontbijtshows en een online LIVEshow. Tijdens deze sessies werden de resultaten van het Industributie onderzoek bekend gemaakt. Het doel van dit onderzoek, dat op initiatief van Foodmagazine wordt uitgevoerd, is om de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen handel en industrie in kaart te brengen. De resultaten, die in het Industributie-rapport worden gepresenteerd, geven de partijen niet alleen inzicht in hun eigen prestaties, maar ook in die van hun concurrenten. Zowel handel als industrie krijgen een 'spiegel' aangereikt waarmee zij kunnen achterhalen hoe belangrijke handelspartners in het algemeen oordelen over de kwaliteit van de onderlinge relatie.