Ombouw Dirk naar Scan&Go en Safepay klaar

Alphen aan den Rijn, 24 april 2024 – Na een verbouwing van ruim drie weken doen de inwoners van Wassenaar weer boodschappen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland. Met de verbouwing van de supermarkt in Wassenaar zijn alle Dirk-winkels voorzien van een Scan&Go optie en het gesloten geldsysteem Safepay.

 

Supermarktmanager Jan van Waas verwelkomde zijn klanten met een brede glimlach. “De inwoners van Wassenaar kunnen vanaf vandaag hun boodschappen doen in een vernieuwde winkel met meer ruimte voor groenten en fruit, duurzame koelingen, een veilige oplossing voor contant betalen met Safepay en een keuze in afrekenen door de toevoeging van Scan&Go. Dat maakt boodschappen doen bij Dirk nog gemakkelijker.”

Wassenaar binnen
Wassenaar opening

Veiligheid

Vanaf nu zijn alle Dirk-winkels voorzien van het gesloten geldsysteem Safepay. Contant geld wordt direct na betaling veiliggesteld. Dit zorgt voor een veilige winkel- en werkomgeving voor klanten en medewerkers. Een ander voordeel is de snelheid waarmee klanten betalen. Het systeem rekent automatisch wisselgeld en betaalt dit uit.

Verduurzaming

Dirk van den Broek focust zich op duurzame verbouwing, waarbij het vervangen van koelingen naar een energiezuinig alternatief en het gasloos maken van de supermarkten centraal staat. De komende jaren krijgen gemiddeld tien Dirk-winkels een duurzame verbouwing.