Eerste Dirk-supermarkt in Waddinxveen

Alphen aan den Rijn, 1 mei 2024 - Deze ochtend opende de allernieuwste Dirk-supermarkt in winkelcentrum Gouweplein. Hiermee groeit de supermarktformule naar 131 winkels. Inwoners van Waddinxveen en omstreken kunnen nu ook hun boodschappen doen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland.

 

Supermarktmanager Marc de Meij opende onder luid applaus de nieuwste Dirk-supermarkt. “De komst van Dirk was niet te missen door de aankondiging op bussen, het uitdelen van onze opvallende tassen en de rode posters die voor vele ramen hingen om zo kans te maken op een gevulde Dirk-tas. Maar nu openen we dan ook echt de eerste Dirk in Waddinxveen. Na een aantal weken hard werken, mag ik iedereen welkom heten in deze moderne en energiezuinige supermarkt. Elke week verrassen we onze klanten met scherpe aanbiedingen en lage prijzen. Mijn team en ik staan klaar om iedereen wegwijs te maken.”

 

Opening 2
Opening

Groot feest

Klanten vieren het feest woensdag met Dirk mee. Er is koffie, thee, bossen bloemen, draai en win, kraak de kluis én er rijdt een speciale Dirk-trein door het dorp om klanten op te pikken en af te zetten bij de goedkoopste supermarkt van Nederland. En de eerste duizend klanten krijgen van 1 tot en met 21 mei dagelijks een verrassing bij hun boodschappen van Dirk.