Dirk nog steeds de beste supermarkt van Nederland!

Alphen aan den Rijn, 7 september 2022

 

Dirk van den Broek mag zich opnieuw ‘Beste supermarkt van Nederland' noemen. Ook dit jaar wint Dirk de felbegeerde publieksprijs tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen in de categorie supermarkten. In de afgelopen periode brachten consumenten ruim 300.000 stemmen uit op ruim 500 retailers. Dirk kreeg in de categorie ‘Supermarkten’ het allerhoogste eindcijfer. 

 

Melissa van Bodegraven, marketingmanager Dirk, nam de prijs in ontvangst: “Fantastisch dat dit jaar opnieuw zoveel consumenten op Dirk hebben gestemd. Een belangrijke factor voor de consument om te stemmen op Dirk blijft de prijs. Zeker in deze tijd, waarin alles duurder wordt, willen we ons 100% inzetten voor onze klanten. Deze bekroning is dan ook een hele mooie erkenning voor alle 12.500 collega’s bij Dirk.“ 

 

Tussen 19 mei en 28 juli kon de Nederlandse consument haar stem uitbrengen op hun favoriete retailer. Hierbij beoordeelden zij retailers op 6 aspecten: prijs, assortiment, klantvriendelijkheid, deskundigheid, koopgemak en uitstraling. Uiteindelijk resulteerde dit in een eindcijfer van 4,25 uit 5 voor Dirk. Het hoogste cijfer binnen de categorie Supermarkten. 

 

Beste winkelketen van Nederland 

Met deze publieksprijs op zak kan Dirk nog overall winnaar worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award. Op donderdag 13 oktober worden de overall prijzen uitgereikt.

Banner beste supermarkt