Dirk lanceert een nieuwe website

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan een nieuwe website. Daarom presenteren we nu met trots de vernieuwde Dirk-website! Nog steeds met de beste aanbiedingen van Nederland, maar dan in een nieuw jasje! En nu nog stabieler en beter beveiligd. Zo kunnen we de komende jaren weer vooruit!

 

Door de vernieuwing van de website laden alle pagina's sneller, waardoor je in een mum van tijd op de juiste pagina belandt. Ook navigeer je sneller naar de verschillende afdelingen, waardoor je gemakkelijker bij de producten uitkomt. En wil je snel appels, peren of ijsjes op je boodschappenlijst zetten? Dan voeg je dit gelijk toe vanuit de zoekmachine.

Nieuwe elementen

Hieronder lichten we kort per onderdeel toe wat er veranderd is:

 

 

  • De homepage heeft een andere indeling met veel vernieuwde elementen. Aan de hand van verbeterde banners, is er nu de mogelijkheid om meer thema's en nieuws met jou te delen.
  • Op de homepage vind je nu alle afdelingen. Zo navigeer je sneller en gemakkelijker naar ons assortiment.
  • De aanbiedingenpagina is compleet vernieuwd. Ook hier navigeer je gemakkelijker naar de afdelingen. 
  • Wanneer meerdere producten in de aanbieding zijn, klik je deze aan en krijg je alle producten te zien, zonder dat je naar een nieuwe pagina gaat. Je ziet in één oogopslag alle producten die in de aanbieding zijn. Handig toch?
  • Ook is het zoeken op onze website nu nog makkelijker. Bij het invoeren van zoektermen zie je namelijk zowel suggesties voor zoektermen als suggesties voor producten. En vanuit hier voeg je gelijk producten toe aan je boodschappenlijst.
  • De boodschappenlijst is het meest vernieuwd. Wist je dat je met meerdere personen een boodschappenlijst bijhoudt? Voeg iets toe aan de boodschappenlijst, dan zien andere mensen in jouw boodschappenlijst de wijzigingen meteen! Het toevoegen van producten gaat direct vanuit de zoekresultaten. Ook vink je gemakkelijk producten af, zodra je die in de winkel in de kar hebt liggen, door te swipen. 

Meer veranderingen

In de afgelopen tijd hebben we nog meer veranderingen doorgevoerd. Zo zijn we overgestapt van de Dirk-App naar de Web App. Met de overstap naar een Web App is Dirk online completer en verbeterd. Zo bekijk je niet alleen aanbiedingen en producten, maar lees je ook informatie over Dirk, bekijk je recepten en doe je inspiratie op.

 

Lees hier alles over de Web App van Dirk.

 

Web App