Consumentenbond bewijst: Dirk is de goedkoopste met basisboodschappen

Met een inflatie van 17% wordt alles maar duurder en duurder. De Consumentenbond onderzocht of het loont om vaker te kiezen voor een budgetmerk in plaats van een A-merk en bij welke supermarkt je het voordeligst uit bent. Hieruit bleek dat je bij Dirk gemiddeld 11% goedkoper uit bent en krijgt zo het predicaat ‘de goedkoopste supermarkt voor basisboodschappen’. 

 

Directeur Dirk, Marcel Huizing, verklaart: “Het recente onderzoek van de Consumentenbond bewijst dat het loont om dingen anders te doen dan anderen. Sommigen verklaarden ons voor gek dat we stopten met TV-reclames, onze prijzen vastzetten of verlaagden in tijden van inflatie en ook nog stopten met multibuys. Met een gemiddelde prijsafstand van maar liefst 11 procent bewijzen we dat je vele euro’s bespaart als je boodschappen doet bij Dirk. Onze klanten kunnen rekenen op Dirk!”

 

Opnieuw de goedkoopste

 

Eerder dit jaar riep de Consumentenbond Dirk al uit tot goedkoopste met A-merken. En het tv-programma Kassa vulde zijn boodschappenmandje met 26 alledaagse producten het voordeligst bij Dirk. Met deze derde prijsmeting staat het vast: Dirk is opnieuw de goedkoopste. Een mooi bewijs dat de supermarktketen echt alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat boodschappen zo betaalbaar mogelijk blijven in deze dure tijden. Bekijk alle prijzen die Dirk dit jaar gewonnen heeft hier.

Consumentenbond