Dirk in badplaats Zandvoort feestelijk heropend

31 januari, Alphen aan den Rijn - Een beetje zon, een frisse zeewind en weer boodschappen doen bij Dirk staan vandaag op het programma in Zandvoort. Na een flinke verbouwing opende Dirk zijn deuren weer in de badplaats. Een efficiëntere indeling, meer afrekenpunten en energiezuinig omschrijven de verbouwing het best.

Het strandweer is nog ver te zoeken, maar de supermarkt in Zandvoort is wel klaar voor een mooi jaar: “In ruim 2 weken tijd is er veel gebeurd. Samen met het team zorgden we ervoor dat de winkel klaar voor de toekomst is. Dankzij de uitbreiding van de Scan&Go kassa’s kunnen we de golf aan klanten goed aan. Wij verwelkomen alle klanten graag weer bij de, door de Consumentenbond uitgeroepen, goedkoopste supermarkt voor basisboodschappen," vertelt supermarktmanager Mike Duijn enthousiast.

 

Duurzame winkelMet de verbouwing van Zandvoort zet Dirk de reeks van duurzame verbouwingen ook in 2024 door. Dirk Zandvoort is na de verbouwing van het gas af en voorzien van duurzame koelingen. Inmiddels zijn er 72 Dirk-supermarkten verduurzaamd en staan er nog 10 winkels op de planning voor dit jaar.

Opening Zandvoort

Feestelijke opening

Klanten in Zandvoort maakten op de openingsdag kans op prijzen, genoten van een gezond tussendoortje en een kop koffie of thee. Verder rijden er in heel Zandvoort LED-karretjes die iedereen op de hoogte brengen van het feit dat Dirk weer open is.