Consumentenbond: Dirk goedkoopste supermarkt voor A-merken

Alphen aan den Rijn, 25 mei 2022

 

In april verrichtte de Consumentenbond prijsmetingen bij 12 landelijke supermarkten. Hieruit bleek dat de prijzen in supermarkten rap stijgen door de aanhoudende inflatie. Uit het onderzoek van de Consumentenbond komt naar voren dat A-merken het goedkoopste zijn bij Dirk van den Broek. De supermarktketen maakte recent nog bekend om te stoppen met TV-reclame om boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden.

 

Algemeen directeur Marcel Huizing: “In tijden waarin alles duurder wordt, vinden we het belangrijk dat wij alles op alles zetten om onze prijzen laag te houden. Deze prijspeiling van de Consumentenbond bewijst dat klanten het goedkoopste uit zijn bij Dirk voor hun A-merken. Een mooie bevestiging dat klanten op ons kunnen rekenen.”

 

Verdere groei


Bovenop de focus voor scherpe prijzen, blijft het familiebedrijf investeren in nieuwe- en bestaande winkels. Onder andere door Scan&Go te introduceren in alle winkels en fors uit te breiden met nieuwe filialen. Alleen al deze maand opent Dirk maar liefst drie nieuwe winkels; twee in Rotterdam en een winkel in Utrecht. Over enkele maanden komt daar ook nog een winkel in Den Haag bij waar een supermarkt wordt geopend in het iconische Rock Palace. De komende jaren wil Dirk van den Broek jaarlijks 10 tot 15 nieuwe winkels openen.

Youtube Player