Dirk breidt verder uit in Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn, 11  januari 2023 - Kort na de aankondiging van een tweede supermarkt in Zoetermeer voegt Dirk van den Broek nog een nieuwe winkel toe aan het Zuid-Hollandse winkelbestand. In het tweede kwartaal van dit jaar opent de discounter namelijk een supermarkt in Waddinxveen. De nieuwe locatie betreft een pand van ongeveer 1500 m2 op de Promenade in winkelcentrum Gouweplein. 

Marcel Huizing, directeur Dirk: “Nieuw terrein, want Waddinxveen kent nog geen Dirk. Hier komt dus snel verandering in, zodat ook de inwoners van Waddinxveen profiteren van het voordeel van Dirk. Recent riep de Consumentenbond Dirk uit tot goedkoopste met basisboodschappen met een gemiddelde prijsafstand van 8% tot andere supermarkten. En dat scheelt behoorlijk wat! Ik ben dan ook blij dat we nu ook de inwoners van Waddinxveen de mogelijkheid kunnen bieden om hun boodschappen te doen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland.” 

Hier graag!

Dirk zoekt nog steeds naar nieuwe locaties om een supermarkt te openen om nog meer mensen blij te maken met een Dirk in de buurt. Tips voor geschikte locaties zijn welkom op hiergraag@dirk.nl