Dirk van den Broek breidt uit met eerste winkel in Purmerend

Alphen aan den Rijn, 11 april 2023

 

De uitbreiding van Dirk van den Broek winkels zet verder door in Noord-Holland. De discountformule opent in het derde kwartaal van dit jaar zijn eerste winkel in Purmerend. De nieuwe locatie betreft een pand van 1450 vierkante meter op het John F. Kennedyplein in winkelcentrum Makado.

 

Succes Dirk-tipijn

Met het openen van een winkel in een nieuw marktgebied onderstreept Dirk van den Broek zijn ambitie om in de komende jaren flink te groeien. Via het meldpunt hiergraag@dirk.nl van de supermarktketen kwamen veel verzoeken voor een Dirk in Purmerend binnen. De boodschap was duidelijk: Purmerend heeft behoefte aan een Dirk. Met de komst van deze nieuwe locatie geeft de supermarkt gehoor aan de vele verzoeken. 

Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek: “We zijn erg blij dat we gehoor kunnen geven aan de vele oproepen tot het openen van een Dirk in Purmerend. Ik ben ervan overtuigd dat het een fantastische winkel gaat worden waar buurtbewoners terecht kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen. En dat voor de laagste prijzen van Nederland. We streven ernaar om de winkel eind juli te openen. Ook benadrukt de opening van deze nieuwe winkel onze groeiambitie. In 2023 willen we op nog meer plekken mensen blij maken met een Dirk in de buurt.”