Header Nieuwe stads-Dirk in Rotterdam

Dirk opnieuw beste supermarkt van Nederland

Voor het tweede jaar op rij mag Dirk zich de ‘Beste supermarkt van Nederland’ noemen. Ruim 240.000 consumenten brachten hun stem uit op bijna 500 retailers tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen.  In de categorie Supermarkten stemden de meeste consumenten op Dirk en hierdoor mag Dirk de felbegeerde publieksprijs toevoegen aan zijn prijzenkast.

Tijdens het Retail Outlook Event werden de categoriewinnaars bekend gemaakt. Marcel Huizing, directeur Dirk, nam de prijs digitaal in ontvangst. ‘Ik ben enorm blij dat klanten het meest op Dirk hebben gestemd. Dit is een groot compliment voor alle Dirk collega’s. We hebben met zijn allen een lastige tijd achter de rug met corona. Elke dag zijn wij open gebleven om onze klanten te voorzien van hun boodschappen, terwijl vele andere winkels de deuren moesten sluiten. Dat was niet altijd makkelijk en toch bleef iedereen zijn schouders er onder zetten. Als je dan te horen krijgt dat klanten dit waarderen, vooral nu, dan is dat enorm fijn! Bedankt voor alle stemmen! Ik waardeer dit enorm!”

Beste winkelketen van Nederland
Met deze publieksprijs op zak kan Dirk nog overall winnaar worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award. Op donderdag 29 oktober worden de overall prijzen uitgereikt.