18e Dirk-winkel in de Havenstad is een feit

Alphen aan de Rijn, 30 mei 2022

 

Na de opening van Rotterdam Binnenrotte eerder deze maand, werd gisteren ook de Nieuwe Binnenweg verrijkt met een nieuwe Dirk-winkel. In een van de hipste straten van Rotterdam, kunnen inwoners van de stad vanaf nu ook hun boodschappen halen bij Dirk van den Broek.

 

In slechts vijf weken is het oude pand van Coop omgetoverd tot een volledige Dirk-winkel. Hiermee staat de teller in Rotterdam op 18 winkels. “Deze laatste weken waren eigenlijk een echt feestje. Vorige week mochten we vanuit de Consumentenbond het nieuws ontvangen dat we officieel de laagste prijs hebben op onze A-merken en vandaag mag ik mijn nieuwe filiaal hier aan de Nieuwe Binnenweg openen. Niet alleen vandaag is het feest, maar de hele week hebben we mooie acties waar klanten blij van gaan worden. Ik hoop heel veel klanten te ontvangen hier aan de Nieuwe Binnenweg.”, aldus supermarktmanager Özgür Topuz.

 

Nog meer winkels


In de winkel is een groot assortiment beschikbaar en vinden klanten gegarandeerd hun dagelijkse boodschappen voor de voordeligste prijs. Dirk Nieuwe Binnenweg wordt later dit jaar gevolgd door een winkel in de binnenstad van Den Haag. Hiermee zal de teller te komen staan op 132 Dirk-winkels.

Nieuwe binnenweg banner