Banner 2 nieuwe winkels

Dirk opent 2 nieuwe winkels!

Alphen aan den Rijn, 28 oktober 2021

 

Dirk van den Broek breidt haar supermarktformule verder uit en opent in februari volgend jaar twee nieuwe winkels. De 127ste en 128ste winkel van Dirk van den Broek openen in Utrecht en Zevenbergen. In Utrecht betreft het een overname van een bestaande supermarkt in winkelcentrum Overvecht. In dit belangrijke stadsdeelwinkelcentrum krijgt de tweede Dirk van Utrecht een totaaloppervlakte van maar liefst 1.600 vierkante meter. Met het brede aanbod vinden klanten hier gegarandeerd al hun dagelijkse boodschappen. De winkelruimte in het centrum van Zevenbergen heeft een oppervlakte van ruim 1.300 vierkante meter en is gelegen aan de Molenstraat. Met de winkel in Zevenbergen staat de teller voor Dirk van den Broek alweer op negen locaties in Noord-Brabant.

 

Met het openen van twee nieuwe winkels onderstreept Dirk van den Broek de ambitie om in de komende jaren flink te groeien. Dirk van den Broek is daarom naarstig op zoek naar nieuwe locaties verspreid door Nederland om nieuwe winkels te openen. Omdat dit geen eenvoudige klus is in de huidige vastgoedmarkt, introduceerde de supermarktketen onlangs nog een meldpunt voor tips voor nieuwe locaties. En met succes; inmiddels zijn hier meer dan 1.500 reacties op binnengekomen.  

 

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: “We zijn erg blij met de twee nieuwe aanwinsten in Utrecht en Zevenbergen. Ik ben ervan overtuigd dat het fantastische winkels worden waar buurtbewoners terecht kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen. En dat voor de scherpste prijs. Daarnaast benadrukt de opening van de nieuwe winkels ook onze groeiambities. In 2022 zullen we op nog meer plekken mensen blij maken met een Dirk van den Broek in de buurt.”

 

De winkel in Utrecht komt aan de Roelantdreef 265 te Utrecht en de verbouwing start in januari 2022. Aan de Molenstraat 1 in Zevenbergen begint men in januari met de inrichting van de nieuwe Dirk van den Broek winkel.

Youtube Player