Boodschappen

1 de Beste Magere yoghurt

1 liter
Je vindt de Magere Yoghurt van 1 de Beste altijd voor de laagste prijs in de Dirk-schappen. Magere yoghurt gebruik je bijvoorbeeld in de ochtend met ontbijtgranen, in de middag voor een smoothie en 's avonds als basis voor een knoflooksaus. Deze yoghurt variant is fris van smaak en bevat goede voedingsstoffen, zoals eiwit, calcium en vitamine B12 en B2. Een goede keuze dus!
1. 05
U

Omschrijving

Magere yoghurt met 0,2% toegevoegd melkeiwit

Ingrediënten

Ingrediënten :magere yoghurt (MELK).

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)
 • Bevat Lactose

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 170
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 40
 • Vetten (g) , waarvan 0.1
  verzadigde vetzuren (g) 0.04
 • Koolhydraten (g) , waarvan 4.3
  suikers (g) 4.3
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 4.5
 • Zout (g) 0.15

Afzender en adres

1e Beste
Antwoordnummer 3500 4140 VH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.