Boodschappen

Campina Slagroomvla vanille

1 liter
2. 15
U

Omschrijving

Gepasteuriseerde slagroomvla met vanille/karamelsmaak met toegevoegd calcium

Ingrediënten

Ingrediënten: Halfvolle MELK, 12% slagROOM, vloeibare MELKbestanddelen, suiker, gemodificeerd zetmeel (maïs, tapioca), verdikkingsmiddel: carrageen, natuurlijk aroma, kleurstoffen: annatto norbixine en curcumine, calciumcarbonaat

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 533
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 127
 • Vetten (g) , waarvan 5.6
  verzadigde vetzuren (g) 3.7
 • Koolhydraten (g) , waarvan 16
  suikers (g) 12.5
 • Eiwitten (g) 2.8
 • Zout (g) 0.14000000000000

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik. Voorkom verspilling. Ook na datum vaak nog goed: kijk, ruik, proef.

Bereidingswijze

Schudden voor gebruik. Voorkom verspilling. Ook na datum vaak nog goed: kijk, ruik, proef.

Afzender en adres

FrieslandCampina Consumentenservice
Antwoordnummer 390 3800 VB Amersfoort

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.