Boodschappen
ACTIE

Mona Pudding dame blanche met chocoladesaus

450 ml
1. 49
2.35
U
Geldig van
woensdag
29 november t/m
dinsdag
5 december 2023

Omschrijving

Luchtige dame blanche pudding met 14% chocoladesaus

Ingrediënten

Ingrediënten: MELK, suiker, slagROOM, 0,9% chocolade, glucosestroop, palmolie, cacao, MELKeiwit, rundergelatine, verdikkingsmiddelen: E407, E415 en E466, emulgatoren: E471 en E472a, aroma, zuurteregelaars: E501 en E525, stabilisator: E339

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 773
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 184
 • Vetten (g) , waarvan 8.6
  verzadigde vetzuren (g) 6.2
 • Koolhydraten (g) , waarvan 21.9
  suikers (g) 20.5
 • Eiwitten (g) 3.9
 • Zout (g) 0.17

Bereidingswijze

Trek het lipje eraf en smullen maar!

Afzender en adres

FrieslandCampina Consumentenservice
Antwoordnummer 390 3800 VB Amersfoort

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.